8/7/12

ÈXIT: II TORNEIG CARCASSONNE CIUTAT DE GAVÀ

Ja hi ha nou guanyador, en aquest cas guanyadora, del II TORNEIG CARCASSONNE CIUTAT DE GAVÀ. I és que aquest dissabte es va realitzar amb èxit la tan esperada( almenys per nosaltres) jornada de jocs. Aquest any el torneig es va englobar dins del programa Juliol, dia a dia, nit a nit i ho celebrem ni més ni menys que el dia de Sant Fermí, al que homenatgem amb les nostres estovalles. Aquest any el torneig se celebrava a l'aire lliure i per sort per a nosaltres va començar el dia ennuvolat però a la tarda el temps va millorar i no va causar cap problema. Batem rècords i dobleguem els inscrits de l'any passat, de 15 a 30. Felicitar a Laia la guanyadora, a Álvaro que va quedar segon i a Xavier que va quedar tercer. També felicitar a Jonathan, Carlos, Israel i Oscar que es van portar un premi a la participació. I després de les felicitacions, els agraïments. Agraïm a Devir l'haver cedit part del material per poder realitzar el torneig i tots els premis que repartim. També, gràcies a Arantxa i Anna de la Casa Gran per ajudar-nos en el muntatge i com a mà innocent. Gràcies a tots els participants, inclosos Club Amatent i Stegyland. Us deixem les fotos de l'esdeveniment i la classificació del torneig en el nostre facebook.



4 comentarios:

  1. Enhorabona per l'èxit aconseguit... l'any que ve repetirem!!!

    ResponderEliminar
  2. Moltes felicitats pel Torneig!! Va ser molt divertit i l'ambient era inmillorable! Va ser un plaer compartir una sessió de jocs amb gent tan agradable.

    Us deixo una crònica que he fet acompanyada de fotos vostres: http://ex-pansiones.blogspot.com.es/2012/07/cronica-ii-torneo-carcassonne-gava-2012.html

    Un salut!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Anscario, ya la habíamos visto y la hemos enlazado en nuestro facebook. Una suerte contar con participantes como vodotros, gracias por las felicitaciones y aprovechamos nosotros y te felicitamos por tu crónica ( que nos ha hecho mucha ilusión). Nos vemos por los juegos.

      Eliminar