1/4/16

III TORNEIG DE CATAN CIUTAT DE GAVÀ ... JA ESTÀ AQUÍ.

Hola  a tots i totes. De nou el TORNEIG DE CATAN CIUTAT DE GAVÀ es realitzarà dintre de les activitats de Trenca't la Closca.

Com sempre, aquest torneig, ho realitzem fora dels nostres dominis, en el  local de LA MÀQUIA, l'Ateneu Popular que com cada any col·labora amb nosaltres per donar a conèixer el joc de taula.

Aquest any, uns dies abans també farem alguna activitat per a qui no conegui aquest joc o vulgui  practicar abans del torneig, encara que us informarem de això més endavant.

Els nostre col·laborador a més de La Màquia, és també Devir, que ens facilita part dels jocs que utilitzem a més d'un premi pels qui guanyin. 

Aquest torneig és classificatori, es a dir, que qui guanyi també tindrà un lloc al torneig nacional, que desde fa uns anys es celebra a Madrid.

Recordeu que les nostres activitats son sempre gratuïtes, i com en aquest cas, de vegades amb places limitades. No ho dubteu, si us agrada el Catan.. Apunteu-vos!!!

Us deixem les dades resumides aquí:

Activitat: III TORNEIG DE CATAN CIUTAT DE GAVÀ
Dia i hora: 8 de Maig, diumenge, de 10h a 14h (aprox.)
Lloc: Ateneu Popular, La Màquia, C/Sant Nicasi 41.
NºPlaces: 24. Activitat Gratuïta.
Com inscriure's: Escriu un correu a trencatlaclosca@trencatlaclosca.org, amb les vostres dades, nom i cognoms amb l'assumpte: Torneig Catan.
Si teniu cap dubte, també ho resolem al mateix correu. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario