1/12/12

1er GRAN OPEN DE SITGES DE CARCASSONNE. COM VA ANAR?

Avui s'ha celebrat el Primer Gran Open de Sitges de Carcassonne, en el qual com no podia ser d'una altra forma, hem assistit en massa.S'ha celebrat en el Bar Game Corner. Érem un terç dels participants. Insistint, amb sort i sabent jugar hem acabat amb 3 de nosaltres en la final de 4 persones. Però se'ns ha imposat Oscar del Club Amatent al que felicitem des d'aquí. Tant el primer com a la segona, que en aquest cas ha estat Ana de Trenca't la Closca s'han portat un Carcassonne Plus i a més el guanyador una bossa de Carcassonne. També hi ha hagut sorteig de productes Carcassonne entre els assistents. Ens hem portat una tassa verda Carcassonne. Així que aquí us deixem les fotos del dia d'avui i un agraïment a Luis per organitzar l'acte.

2 comentarios:

  1. Muchas gracias por la veloz y rauda reseña.
    Por mi parte, además de publicar resultados en la página de Game Corner, también haré un reportaje del torneo en la revista Troll_2.0
    Esta es la página de Facebook de a revista:
    http://on.fb.me/PEEM6o

    ¡Ya os avisaremos cuando salga!

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies pel recull fotogràfic i per les felicitacions! Ha estat un torneig molt divertit i molt ben organitzat amb uns premis molt suculents. Ha estat un plaer jugar amb els de Trenca't la closca ;)

    ResponderEliminar