11/4/17

QUART TORNEIG DE CATAN CIUTAT DE GAVÀ

Aquest any també organitzem el nostre propi torneig classificatori de Catan. Serà el quart any que ho fem i esperem omplir-hi totes les places. La novetat és que aquest any hem canviat de lloc de realització. Ho farem a la Biblioteca Municipal de Gavà, Josep Soler Vidal, que ens ajuden a organitzar-ho cedint-nos l'espai per a la seva realització.

Com sempre dir-vos que aquest torneig és gratuït i obert a tothom, socis o no, però si us feu socis de Trenca't gaudireu del avantatge de tenir doble oportunitat en el sorteig a la participació que fem en tots els nostres tornejos.

Destacar també la col·laboració de Devir, deixant-nos el material i un joc de regal i a la botiga Ziggurat Jocs que ens cedeix un joc també per a regalar.

L'activitat està oberta a totes les edats però recordeu-vos que si sou menors de 16 anys encara que us classifiqueu no podreu accedir al torneig nacional, ja que és només per a majors de 16.

Per a inscriure-us heu d'enviar un mail a trencatlaclosca@trencatlaclosca.org indicant el vostre nom, telèfon i e-mail. I a més si sou socis, heu d'indicar el número de soci/a que sou per a poder participar amb doble butlleta en el torneig a la participació.

Una vegada  envieu el vostre mail rebreu la contestació de si esteu inscrits juntament amb una còpia de les bases del torneig i un mapa de com arribar-hi.

Si teniu cap dubte lo millor és que us adreceu al nostre correu i intentarem resoldre'l el més aviat possible.

Tota l'informació al cartell


No hay comentarios:

Publicar un comentario